اسپاگتی با سس رزماری

برای یک پرس:

کدو: نصف یک عدد

فلفل دلمه: نصف یک عدد

پیازچه: ۳ شاخه

مرغ: ۱۵۰ گرم

برگ رزماری (تازه یا خشک): ۱ شاخه

نمک: نصف قاشف ‌چای‌خوری

فلفل سیاه: یک سوم قاشق چای‌خوری

شیر: نصف فنجان

پنیر پارمسان: مقدار دلخواه (حداقل یک قاشق غذاخوری)

🔹بعد از آماده شدن سس، اسپاگتی (یا هر مدل پاستا که دارید) رو اضافه کنید و حالش رو ببرید.

🔹اسپاگتی رو حدود ۹ دقیقه (پخت ۹۰ درصدی) بپزید و بعد از اینکه سس آماده شد، اسپاگتی رو با سس بپزید (۱ دقیقه)

 

 

شما ممکن است به مطالب زیر علاقه مند باشید
0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها